Hjertevennerne

af Jesus Kristus


Forord af Jesus Kristus:


Det er en stor glæde for mig at kunne formidle denne børnebog gennem ærkenglen Didarion, som vandrer på Jorden for at sprede budskabet om kærlighedens kraft, og som har påtaget sig opgaven at kanalisere denne børnebog for at hjælpe menneskene til indsigt.

Jeg vil med denne børnebog formidle sandheden om den åndelige verden til børnene og lade dem tage del af kundskaben om, hvad som skal komme. Jeg vil forberede dem på Den nye Tid, da store forandringer skal ske på Jorden. Børnene skal vide, at døden ikke findes, og at de har evigt liv. De har ingenting at frygte. Børnene kan på sin side påvirke sine forældre og fortælle dem, hvordan alting kommer at udvikle sig, når Jorden snart går ind i Den nye Tid, og at kærlighedens kraft er Universets livsenergi.

Denne bog er min gave til menneskeheden men først og fremmest til alle børnene, som nu vokser op og kan sprede kærligheden og lyset til sine medskabninger.


Jeg velsigner eder alle. Må Gud være med jer.


Jesus Kristus.Forord af Sanat Kumara:


Jesus Kristus skal komme til menneskenes hjælp ved at forberede dem på, hvad som kommer at ske på Jorden og ved at fremføre budskabet om kærlighedens kraft og det evige liv. Han gør dette gennem en bog, som er tiltænkt børnene. De kan på sin side påvirke sine forældre, så disse i visse tilfælde ændrer sin livsføring til det bedre.


Inden Jordens intræde i den femte dimension er det meningen, at store begivenheder skal finde sted på Jorden. Betydningsfulde sjæle skal træde frem for at hjælpe menneskeheden. Mange engle og stjernemennesker er udset til at hjælpe disse store sjæle, og dette løfte har de aflagt, inden de kom til Jorden. Disse store sjæle må have opbakning og vide, at man tror på dom og hjælper dem med at sprede sandheden.


Har man aflagt et løfte og er nået langt i sin udvikling på Jorden, er der ingen vej tilbage. Vægrer man da at påtage sig opgaven, som det var meningen, at man skulle udføre, så har man ikke længere nogen nytte af, at denne sjæl vandrer på Jorden. Da er det lige så godt at kalde denne sjæl hjem, så den kan gøre nytte i den åndelige verden i stedet for. Det tjener ikke noget formål, at den fortsætter sit liv på Jorden. Man skal da fra den åndelige verden finde en stedfortræder, som overtager dennes opgave.


Sanat Kumara.


Englebilledet på bogens bagside har helbredende effekt på de mennesker, som tror.


Bogens titel: ”Hjertevennerne,” 254 sider med illustrationer

Anbefalet alder: Fra 11 år.


Læse boganmeldelser på Hjertevennerne her

© 2006 The publishing Didarion | All rights reserved